Moms (to be)

Krachttraining vóór, tijdens en ná de zwangerschap

Fit je zwangerschap door

Het is geen geheim dat veel vrouwen gedurende de zwangerschap willen blijven trainen en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Toch vragen zwangerschap en bevalling heel wat van je lichaam. Wees verstandig om voldoende rust te nemen en het trainen tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken.

Ook na de zwangerschap verdient jouw lichaam de nodige rust en herstel. Wanneer je er klaar voor bent kan je dan samen met ons rustig opbouwen naar een sterk en gezond mama-lichaam. Nadien kan je gewoon mee inpikken in reguliere groepslessen.

Audrey is specifiek opgeleid om deze spannende en prachtige periode met jou aan te pakken. Een moment om samen dat veranderende lichaam beter te leren kennen en zo sterk mogelijk te maken, maar met aandacht voor vermoeidheid, minder slaap, minder stabiliteit en andere situaties waaraan je lichaam onderhevig kan zijn.

Voorbereiding op de workout van je leven

Bij O3B kunnen vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap terecht om correct te gaan bewegen onder begeleiding van een professionele personal trainer, gespecialiseerd in pré- en postnataal sporten en bewegen.

Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote en kleine spiergroepen, verbeteren van die veranderende stabiliteit, de ademhaling en de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

Ook bespreken we de zwangerschap en bevalling en de gevolgen die je daarvan kunt ondervinden. We bekijken wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en waar je meer aandacht aan kunt geven.

Fit & Zwanger

Groepstraining op maandag 19u
70 per maand
 • Core en ademhaling
 • Kracht en stabiliteit
 • Rustige cardio als voorbereiding op de bevalling
 • Gespecialiseerde trainer
 • toegang sportfacilteiten
Specialiteit

bevallen, wat nu?

De bevalling heeft een enorme impact op je lichaam gehad, op welke manier je kindje dan ook ter wereld is gekomen. Het duurt dan ook even vooral je gerecupereerd bent en een balans hebt gevonden in je nieuwe levenssituatie.

Vanaf 6 weken postpartum en een goedkeuring van je gynaecoloog en bekkenbodemspecialist kan je aan deze ‘momfit’-lessenreeks meedoen. Hier bouwen we rustig op om je lichaam terug sterker te maken, je evenwicht weer te verbeteren, je core spieren op een juiste en gecoördineerde manier te laten werken en rustig aan je conditie terug te verbeteren.

Niet iedereen is er na 6weken terug klaar voor en dat is volledig OK! Je kan deze lessenreeks volgen tot 18 maand na de bevalling. Ook is je kindje steeds welkom. “Monkey see, monkey do.” 😉 

Er worden regelmatig nieuwe lessenreeksen (van telkens 8 lessen) gestart dus hou deze pagina en onze Instagram en pagina op Facebook zeker in het oog om de data van de volgende lessenreeksen te weten te komen.

Het veranderde, prachtige moederlichaam

De lessenreeks van 6 lessen (1x/week) richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met uitleg over ademhaling, houding, diastase en bewegingspatronen. Ook bespreken we de zwangerschap en bevalling en de gevolgen die je daar van kunt ondervinden. We bekijken wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en waar je meer aandacht aan kunt geven.

Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Je kindje is steeds welkom, dus kunnen we hem/haar zelfs af en toe betrekken in de trainingen.

En natuurlijk is het ook een les waar mama’s met elkaar kunnen spreken over het moederschap.

Er worden regelmatig nieuwe lessenreeksen gestart dus hou deze pagina en onze Instagram en Facebook zeker in het oog om de data van de volgende lessenreeksen te weten te komen.

Prijs: €100 voor de lessenreeks van 6 sessies.

Momfit

Groepstraining
100 voor alle 6 sessies
 • Rustige opbouw met aandacht voor herste
 • Ademhaling en core
 • Kracht en stabiliteit
 • In groep met andere (pas bevallen) mama's
 • Kindje is steeds welkom
 • Gespecialiseerde trainer
 • toegang sportfacilteiten
Specialiteit