Senioren

Fitness has nothing to do with age

Bewegen is de boodschap!

Ouder worden doen wij allemaal. Of je het leuk vindt of niet, iedereen krijgt te maken met lichamelijke en mentale veranderingen die horen bij dit proces. Waar je wel invloed op hebt is het tempo waarin dit gebeurt. De sleutel daarin is een gezonde en actieve levensstijl.

In het Senioren programma helpen wij u daarbij. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van jouw leven zo hoog mogelijk blijft door de jaren heen. Wat bedoelen wij daarmee? Een leven waarin u zelfstandig blijft in het uitvoeren van dagelijkse taken zoals de boodschappen dragen, de trap oplopen en spelen met uw kleinkinderen. Een leven waarin u kunt genieten van elk moment zonder u druk te maken om uw gezondheid.

In een klein groepje samen met andere senioren gaat u aan de slag onder begeleiding van onze coaches. Zij focussen zich samen met u op spierversterkende oefeningen die jou ook helpen om sterkere botten te ontwikkelen en conditie-oefeningen om jouw algemene fitheid te verbeteren. Een veilige omgeving waarin het niet uitmaakt of je 50, 75 of 100 jaar oud bent. Ongeacht jouw sportieve achtergrond, wij zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen.